Kalite Kontrol Altında

Piliçlerimiz sadece kendi tesislerimizde ürettiğimiz yemlerle beslenir. Yem üretimimizin her aşaması büyük bir titizlikle denetlenir. Kesinlikle hormon içermez. Yemlerimiz hayvanların her türlü gereksinimleri dikkate alınarak üretilir ve daima kontrol altındadır.

Üretimin Her Aşaması - Kontrol Altında

Sağlıklı ve kaliteli piliç etine ulaşabilmek için kuluçkalık yumurta, civciv ve canlı piliç üretimlerinde veteriner hekimlerimiz ve ziraat mühendislerimiz gereken özeni gösterirler. Hayvan refahı dahil Avrupa Birliği kuralları aynen uygulanır. Beypiliç ürünlerinin tümü, ISO 9001: 2000 kalite belgesine sahiptir.

Sağlık ve Hijyen - Kontrol Altında

Piliç etlerimiz steril ortamlarda, veteriner hekimlerimiz ve gıda mühendislerimiz kontrolünde, son derece sağlıklı ve hijyenik olarak üretilir. "Kendi yemediğimizi tüketicilerimize yedirmeyiz" çalışanlarımızın temel sloganıdır. Beypiliç markasını taşıyan her ürün sağlığı, kalitesi ve lezzetiyle güven verir. Kesinlikle antibiyotik içermez. Beypiliç, ham-maddenin temininden tüketim aşamasına kadar olan üretim zincirinde gıda güvenliğinin garanti altında olduğunu kanıtlayan ve uluslararası akreditasyon özelliğine sahip HACCP kalite belgesini alarak sektöründe bir ilke imza atmıştır.

Üretimden Tüketiciye Kadar Her Şey - Kontrol Altında

Piliç etlerimizin tüketicilere sağlıklı olarak ulaşması bizim için önemlidir. Özel olarak ambalajlanmış ürünlerimiz soğuk zincir bozulmadan, frigorifik araçlarımızla, en uygun koşullarda satış noktalarına ulaştırılır.

Avrupa Birliği Kuralları - Kontrol Altında
Beypiliç Avrupa Birliği kurallarını üretiminin her aşamasında uygular. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Avrupa Birliği'ne ihracat için ön izin verdiği nadir kuruluşlardan birisidir. Türkiye'nin en büyük firmaları arasında bulunan Beypiliç, AB'ye piliç eti ihracatı sürecine öncülük etmenin de haklı gururunu yaşamaktadır.

Dünya Markalarıyla Paylaştığımız Kalite - Kontrol Altında

Beypiliç dev tesisleri, sağlıklı ve hijyenik üretim koşulları, güvenilir kalitesi ile dünya markalarının da tercihidir. BURGER KING, POPEYES, ARBYS, LITTLE CAESARS, SBARRO markalarının kendilerine özgü piliç ürünleri de Beypiliç tarafından üretilmektedir.

KUŞ GRİBİ KONTROL ALTINDA

Yetiştirme Çiftlikleri - Kontrol Altında
Açıkta değil, yıllardır sadece ve sadece kendi çiftliklerimizde uzman veterinerlerimizin çok sıkı sağlık kontrolü altında her türlü biyogüvenlik önlemini alarak yetiştirdiğimiz piliçleri tüketiminize sunuyoruz.

Biyogüvenlik - Kontrol Altında

Açıkta, kontrolsüzce yetiştirilen besi hayvanlarını hedef alan hastalık; kesinlikle çok sıkı korumayla üretim yapan Beypiliç tesislerinden içeri giremez. Beypiliç tarafından, yemden kesim aşamasına kadar geçen evrelerde uygulanan en üst seviyede biyogüvenlik önlemleri sayesinde her ürün sofranıza aradığınız sağlıkla ulaşır. Türkiye'ye yüzde yüz sağlıklı pilici sunduğumuzu biliyor ve her ürünümüze sonuna kadar güveniyoruz.