Müşteri Memnuniyeti

Müşteri memnuniyeti politikamızın temelini “Sınırsız Müşteri Memnuniyeti” ve “Müşteri Odaklılık” oluşturmaktadır. Bu doğrultuda hedefimiz; müşterilerimizden gelen her türlü görüş, istek ve öneriler doğrultusunda süreçlerimizi sürekli iyileştirmek ve müşterilerimiz ile uzun soluklu sürekli iletişim kurmaktır.

Yapılan tüm çalışmalar; şeffaflık, erişilebilirlik, objektiflik, müşteri odaklılık, sürekli iyileştirme, hızlı ve etkin çözümler ve profesyonellik ilkeleri çerçevesinde ele alınmaktadır.

Müşteri odaklılık ilkemiz ile; Her zaman en iyisini, en kalitelisini ve en sağlıklısını hak eden müşterilerimize; etkin, gerçekçi ve uygulanabilir çözümler sunulmakta, ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Sürekli iyileştirme ilkemiz ile; Müşteri memnuniyetinin kalıcı kılmak için, müşteri şartlarının karşılanıp karşılanmadığı ile ilgili olarak müşterinin değişen beklentileri ölçülmekte, değerlendirilmekte ve tüm çalışanlarımıza duyurulmaktadır, sunduğumuz tüm ürünlerle ilgili en küçük bir memnuniyetsizlik bile ciddiye alınarak iyileştirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Şikayet Yönetim sistemimizi sürekli iyileştirmek için gerekli kaynak ve eğitim ihtiyaçları sağlanmaktadır.

Hızlı ve etkin çözüm ilkemiz ile; Müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hızlı ve etkin çözümler üretilmekte ve sürekli yenilikler yapılmaktadır.

Profesyonellik ilkemiz ile; Müşterilerimizden gelen her türlü şikayet, talep ve istekler uzmanlarımız tarafından değerlendirilmekte ve en uygun çözümler bulunmaktadır.

Bizde Müşteri Memnuniyeti Esastır.